~selamat datang~


kepada semua pengguna diucapkan ribuan terima kasih kerana meluangkan sedikit masa untuk mengenali diri dan tahap kesihatan anda. Kami memperkenalkan produk kesihatan yang dibuat melalui pembuatan homoepati dan mampu dimiliki oleh semua orang.

Kami menggunakan kadar rata sebanyak RM8.00 (seluruh Malaysia) bagi penghantaran menggunakan khidmat courier. Bagi Sabah & Sarawak kadar penghantaran adalah RM10.00.

Sekiranya mempunyai sebarang soalan, atau memerlukan bantuan berkenaan produk dan penggunaanya boleh hubungi saya di Dhiadanish73@yahoo.com.my

Buatlah keputusan yang bijak Jagalah kesihatan diri MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK MERAWAT

TERIMA KASIH.

nuffnag

DIABEHERB

DIABEHERB

RED GUARA CAFE

RED GUARA CAFE

NIG'ELLA

NIG'ELLA

Sunday, 12 June 2011

STOKIN BIO-ENERGI


Dengan Fraintra-Red

Stokin diperbuat daripada kain kapas berkualiti dan ianya mengandungi Bio Seramik yang dapat mengeluarkan pancaran infra merah jarak jauh. 

Pancaran ini mampu meransang bahagian-bahagian tapak kaki dan melancarkan peredaran darah memakainya umpama mendapat urutan tapak kaki menggunakan kaedah refleksologi. Ia juga membantu mencegah pembiakan bakteria dan menyingkirkan bau kaki serta melegakan gatal-gatal kaki. Bagus dipakai walaupun semasa tidur dan amat sesuai untuk seisi keluarga.

RM38.80 (w.m)
RM41.80 (e.m)

No comments:

Post a Comment