~selamat datang~


kepada semua pengguna diucapkan ribuan terima kasih kerana meluangkan sedikit masa untuk mengenali diri dan tahap kesihatan anda. Kami memperkenalkan produk kesihatan yang dibuat melalui pembuatan homoepati dan mampu dimiliki oleh semua orang.

Kami menggunakan kadar rata sebanyak RM8.00 (seluruh Malaysia) bagi penghantaran menggunakan khidmat courier. Bagi Sabah & Sarawak kadar penghantaran adalah RM10.00.

Sekiranya mempunyai sebarang soalan, atau memerlukan bantuan berkenaan produk dan penggunaanya boleh hubungi saya di Dhiadanish73@yahoo.com.my

Buatlah keputusan yang bijak Jagalah kesihatan diri MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK MERAWAT

TERIMA KASIH.

nuffnag

DIABEHERB

DIABEHERB

RED GUARA CAFE

RED GUARA CAFE

NIG'ELLA

NIG'ELLA

Sunday, 12 June 2011

DIABEHERB
Minuman berfungsi ajaib - khabar gembira untuk pengidap kencing manis dan darah tinggi.

Kencing manis biasanya meninggalkan simptom seperti darah pekat yang sukar mengalir, kebas-kebas, mudah mengantuk, cepat dahaga, kerap kencing, kehilangan berat badan (termasuk tenaga batin), kabur penglihatan, kerosakan sel-sel kulit yang akhirnya menyebabkan kudis dan luka yang sukar sembuh.

Diabeherb merupakan rumusan bahan semulajadi yang digunakan secara tradisional untuk memberikan perlindungan maksima ke atas penyakit kencing manis dan darah tinggi, menambah tenaga, menghilanghkan letih, melawaskan pembuangan airkecil dan melegakan sakit pinggang.

RM197.00 (w.m)
RM209.00 (e.m)

No comments:

Post a Comment